Bu gençler bir harika: 3-2

Bursaspor U-21 takımı ilk yarıyı 2-1 yenik kapadığı Fenerbahçe karşısında sonradan açıldı ve kritik ve 3 puan aldı. 

Bu gençler bir harika: 3-2

U21 Ligi’nde zirve mücadelesi veren Bursaspor, güçlü rakibi Fenerbahçe’yi 3-2  mağlup etti. Mücadeleye etkili başlayan sarı lacivertliler 20. dakikada Muhammed Gümüşkaya ile 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için yülenen Bursaspor, 28’de Ali Akman’ın düzgün bir vuruşuyla 1-1’i yakaladı. 41’inci dakikada ise Jani Atanasov altıpas çizgisi içerisinde riskli hareketler yapınca, Yusuf Mert Tunç bekletmeden yaptığı vuruşla Fenerbahçe’yi öne geçirdi ve devre 2-1 tamamlandı. 

KAPANIŞ ÇAĞATAY’DAN

İkinci yarıya istekli başlayan Bursaspor, 49. dakikada Çağrı Yağız Yasak’ın ceza sahası çizgisi üzerinden vuruşunda meşin yuvarlak savunmadan Toprak Yürük’e çarparak ağlara yöneldi ve skor 2-2’ye geldi. 60’da ise yeşil beyazlıların hücum presi sonuç verirken, Ali Akman’ın pasıyla topla buluşan Çağatay Yılmaz, fırsatı değerlendirdi ve takımını öne geçiren golü kaydetti. Skoru 3-2’ye getiren Bursaspor, daha sonraki dakikalar oyunu elinde tutarak karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Timsah, bu galibiyetle puanını 39’a çıkardı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X