Bu gidiş nereye?: 0-3

Yeni stadında Kemer 2003’e de mağlup olan Orhangazi Belediyespor, dibe demir attı

Bu gidiş nereye?: 0-3

Nevzat Okumuş

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta basit hatalar yapan kırmızı siyahlıları yıkan goller 24 ve 32’de Sevcan ile 90. dakikada penaltıdan Deniz’den geldi. 

TFF 3. Lig 1 Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren ve ligin dibinde yer alan Orhangazi Belediyespor, Kemer 2003’e 3-0 mağlup oldu. Zemin yenileme nedeniyle 6 ay sonra sahasına kavuşan

Orhangazi Belediyespor, beklenmedik yenilgiyle adeta hayal kırıklığı yaşadı. Karşılaşmaya konuk ekip atak başladı. 24.dakikada Kemerspor atağında sağdan yapılan ortaya Sevcan ayak koydu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 27.dakikada aşırı yağmur ve dolu yağışı nedeniyle maçın orta hakemi Volkan Okur karşılaşmaya ara verdi. 

Yağmur ve dolu yağdı

15 dakikalık aranın ardından maç yeniden başladı. 32. dakikada Kemerspor atağında sağdan yapılan ortada altı pas için topla buluşan Sevcan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2. Bu gol aynı zamanda devrenin skoru oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol için yüklenen temsilcimiz girdiği net pozisyonları değerlendiremedi. 90. dakikada Kemerspor’da kazanılan penaltı atışını Deniz kullandı ve maçın skorunu 3-0 olarak tayin etti.
 
STAT: Orhangazi İlçe

HAKEMLER: Volkan Okur (**) Asker Açıkgöz (**) Mehmet Özer (**)

GOLLER: Dk.24-32 Sevcan, Dk.90 Deniz (P) (Kemerspor 2003)

SARI KARTLAR: Ercan, Mustafa Demir, Hasan (Orhangazi Belediyespor), Doğukan, Görkem (Kemerspor 2003)

ORHANGAZİ BELEDİYESPOR: Erman (**) Kadir (**) Uğur (**) Arif (**) (Dk. 46 Mustafa *) Hasan (**) Ercan (**) Yunus Emre (**) (Dk. 80 Alperen *) Mustafa Demir (**) Muhammet (**) Abdülkerim (**) (Dk. 46 Oğuzhan **) Atahan (**) 

KEMERSPOR 2003: İsmail (**) Fikret (**) İbrahim (***) (Dk. 75 Oğuz *) Deniz (***) Akın (**) Sevcan (****) Volkan (**) Ahmet Mümin (**) Lokman (**) (Dk. 63 Ertuğrul **) Abdülsamet (**) Doğukan (**) (Dk. 68 Görkem **)

Maç 15 dakika durdu

27. dakikada yoğun yağış ve doludan dolayı karşılaşmaya 15 dakika ara verildi. Şiddetli yağışın dinmesinin ardından maçın hakemleri maçı devam ettirdi. 

Zemin sınıfı geçti

Orhangazi Belediyespor 6 ay sonra sahasına kavuştu. Zemini yenilenen saha dün Kemer 2003 karşısında ilk kez görücüye çıktı. Yoğun yağışa karşın zeminin mükemmele yakın olduğu dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X