`Bu gurur hepimizin`

Kendisine güvenenleri mahçup etmek istemediğini belirten tecrübeli file bekçisi, “Gururluyum ve onurluyum. Takım olarak iyi işler yapmamızın karşılığını alıyoruz” dedi.

`Bu gurur hepimizin`
Gösterdiği başarılı performansla Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in de dikkatini çeken ve A Milli Takımın Brezilya ile oynayacağı özel maç ve Kazakistan’la yapılacak Avrupa Şampiyonası eleme grubu karşılaşmalarının aday kadrosuna davet edilen Harun Tekin mutluluktan uçuyor.
 
Dünkü Kayseri yolculuğu öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Harun, ‘Milli Takıma seçildiğim için çok mutluyum. Gururluyum ve onurluyum. Bursaspor’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım” diye konuştu.
 
BÜYÜK OLAY
 
Kendisine güvenenleri mahçup etmek istediğini ifade eden tecrübeli file bekçisi “Herkes arayıp tebrik ediyor. Bu gerçekten büyük bir onur. Bana güvenenleri mahcup etmemeye çalışacağım. Bu performansımın daha da üstüne çıkmak istiyorum. 4 arkadaşımızın birden A Milli Takıma gidecek olması Bursaspor açısından büyük gurur. Çünkü son haftalarda çok iyi oynuyoruz ve mücadele ediyoruz. Hem bu sayıyı indirmemeye hem de daha yukarılara çıkarmak istiyoruz” dedi.
 
ZOR MAÇ OLACAK
 
Bugünkü Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili de konuşan Harun sözlerini şöyle sürdürdü: “İki takım için de çok önemli bir karşılaşma. Biz kazanıp üst sıralara doğru çıkmak istiyoruz. Kazandığımız 2 karşılaşma bizim için büyük moral oldu. Oynadığımız futbolla da taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandık. Kayseri Erciyesspor ise alt sıralardan kurtulmak istiyor. Onlarda da kazanmak isteyecektir. Bu fırsatı onlara vermek istemiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X