Bu ikiliyi birlikte tüketenler mucizeye inanamıyor!

Bitkiler ve baharatlar sadece yemeklere lezzet vermezler, özellikle bitkiler bazı gıdalarla birleştiğinden hastalıklar için ilaçtan bile daha etkili bir panzehir oluyor. Bunlardan en etkilisi ile zerdeçal ve yumurta birleşimidir.

Bu ikiliyi birlikte tüketenler mucizeye inanamıyor!

Yumurtayı Zerdeçal ile tükettiğinizde çağımızın vebası olan kanserli hücreleri intihara sürükleyerek vücudu bu illetten arındırıyor.

Amerika Seattle Fred Hutchinson Araştırma Merkezi uzmanlarınca baharatların nasıl daha faydalı olabileceğine dair araştırma yapıldı. İşte birlikte tüketilince faydası katlanan şifa bombası baharatlar..

Yumurtayla Birlikte Zerdeçal;

Zerdeçal kanserin panzehiri olduğu biliniyor. Aynı zamanda yangı iltihap giderici ve kan sulandırıcı özelliği vardır. Yumurtayla birlikte tüketildiğinde bu faydaları çok daha fazla artıyor.

Tarçınla Birlikte Elma;

Tarçının kandaki şeker oranını ayarlayıcı özelliği vardır. Elmayla birlikte tüketildiğinde insilün hormonunun sağlıklı çalışmasını sağlıyor.

Kimyonla Birlikte Yoğurt

Bu ikili metebolizmayı resmen uçuşa geçiriyor. Obezitenin en büyük düşmanı haline geliyor.

Bal ve Karabiber;

Saç dökülmesini önlüyor.

Havuç ve Kimyon; 

Vücudun direncini arttırıyor.

Biberiye ve Tahıl;

Domates sosunuzu yada etinizi marine ederken biberiye mutlaka kullanın. Ayrıca kek ve tahıllı ekmeklerle birlikte kullanacağınız biberiye kronik rahatsızlıklara karşı koruma sağlıyor.

Kırmızı Biber – Et;

Toz veya pul kırmızı biberi et ve balık marine ederken kullanırsanız metabolizma hızınızı artıracaktır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X