Bu işe çare bulmak şart

Bursaspor, 6 hafta sonunda Aytemiz Alanyaspor’la birlikte ligin en az gol atan takımı oldu.

Bu işe çare bulmak şart

Spor Toto Süper Lig’de 6 hafta geride kalırken henüz galibiyetle tanışamayan Bursaspor, 5 puanda kaldı. Özellikle gol yollarında güçlük çeken yeşil beyazlılar, bu süreçte rakip ağları yalnızca 4 kez havalandırabildi. Bu rakam Bursaspor’u Aytemiz Alanyaspor’la birlikte ligin en az gol takımı yaptı. Hücumlarında üretkenlik sorunu yaşayan Bursaspor, özellikle ’10 numara’ pozisyonunda efsaneleşen isimlerinden Pablo Martin Batalla’nın yokluğunu hissetti. 

FURKAN’DAN KATKI YOK

Geçtiğimiz sezon ligin ilk 5 haftasını 3 gol, 1 asist ile geçiren Batalla, sezon sonunda ise 30 maçta 5 gol ve 7 asistlik bir katkı sağlamıştı. Arjantinli oyuncunun yerinde bu sezon Furkan Soyalp ve son Medipol Başakşehir maçında Henri Saivet forma giydi. Furkan, 6 maçta henüz gole katkı veremedi. Saivet ise Başakşehir karşılaşmasındaki görüntüsüyle ilerleyen haftalar için faydalı olabileceğini gösterdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X