Bu kadarına vatandaş bile şaşırdı   

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, şeffaflık konusunda çığır açarak, makam odasını belediye binasının önündeki 14 dönümlük ilçe meydanına taşıdı.

Bu kadarına vatandaş bile şaşırdı   

Başkan Işık’ı sabah meydanda masasında otururken gören vatandaşlar şaşkına döndü. Daha önce hiç yapılmayan bir uygulamaya imza atan Başkan Işık, açık havadaki makamında bir yandan rutin işlerini yaparken, diğer yandan kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları ağırlamaya başladı. Belediye işlemleri için gelen vatandaşlar, meydanda başkanın makam odası ve kendisini görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

“GÖNÜLLERİ MAKAM YAPMAYA GELDİK”…

Halktan öte makam olmadığını dile getiren Işık, “Sabah mesaiye bahçede başlıyoruz. Buraya gelen vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenip, gönül belediyeciliğini buradan sürdürüyoruz. Önemli olan gönüllere girebilmek. Gürsu’nun en merkezi meydanında, yeşillikler ve kuş sesleri eşliğinde hemşehrilerimizle keyifle hasbihal ediyoruz. Gönülleri makam yapmaya geldiğimiz görevimizde tek hedefimiz, hemşehrilerimizin kendini daha rahat hissedeceği bir ortamda keyifle hizmet almalarını sağlamak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X