Bu maçı alacağız başka yolu yok

Haftalardır galibiyete hasret olan Bursaspor, Malatya karşısında kendine gelmek istiyor. Korkulu rüya görmemek, alt sıralardan uzaklaşmak için bugün kazanmaktan başka çaremiz yok.

Bu maçı alacağız başka yolu yok

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren Bursaspor, bugün Evkur Yeni Malatyaspor karşısında yeni bir sayfa açmak istiyor. Büyükşehir Belediye Stadı’nda 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Ligde en son deplasmanda Akhisar’a mağlup olan ve tam 7 haftadır galibiyet hasreti çeken yeşil beyazlılar, Erol Bulut yönetimindeki rakibi karşısında kendine gelmek ve alt sıralarla ilişkisini kesmek istiyor.

BATALLA DÖNÜYOR

Yeşil beyazlılarda sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Pablo Martin Batalla’nın bugün forma giymesi bekleniyor. Teknik Direktör Paul Le Guen’in ise sahaya süreceği 11’de bir takım değişiklikler yapacağı tahmin ediliyor. Fransız teknik adamın savunmanın sağında Barış Yardımcı’nın yerine Shehu’ya şans vermeyi düşündüğü öğrenildi. Devre arasında Bursaspor’a gelen ancak sakatlığı süren Moussa Sow bugün de takımındaki yerini alamayacak.

Sonucu duran toplar belirleyebilir

Bursaspor ile Evkur Yeni Malatyaspor’un mücadelesinde duran toplar büyük önem arz ediyor. Evinde oynadığı maçlarda Bursaspor, attığı son 5 golünün 4’üne duran toplardan ulaştı. Konuk ekip de son 7 golünün 4’ünü bu pozisyonlardan kaydetti. Batalla’nın dönmesi, yeşil beyazlı ekibin duran top silahını güçlendirirken Malatya ekibinde ise Aytaç Kara formda. Aytaç, takımının attığı son 5 golün 3’üne doğrudan katkı sağlarken tüm asistlerini köşe vuruşundan yaparak duran toplarda iddialı olduğunu gösterdi.

2 isim kart sınırında 

Bursaspor’da sakatlığı devam eden Moussa Sow, Kubilay Kanatsızkuş, Emre Taşdemir ve Sercan Yıldırım bugünkü maçta forma giyemeyecek. Jires Kembo ile Abdullahi Shehu ise bu maçta kart görmeleri halinde haftaya oynanacak olan Galatasaray mücadelesinde forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise Issam Chebake ve Arturo Mina cezaları nedeniyle oynayamayacak.

İlk maçı kazandık

Bursaspor, ligin ilk yarısındaki maçta rakibini mağlup etmeyi başarmıştı. 
Malatya’da oynanan mücadeleyi yeşil beyazlılar, 4-2’lik skorla kazanırken, goller ise Ekong, Batalla, Kembo ve Stancu’dan gelmişti.

Dönüşün muhteşem olsun

Bursaspor’da ligdeki son 3 maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen yıldız isim Pablo Batalla, hafta içi takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. Deneyimli oyuncunun şans verilmesi halinde bugünkü karşılaşmada forma giyebileceği bildirildi. Fransız çalıştırıcının Malatyaspor karşısındaki en büyük kozu da Batalla olacak.

Sow yine yok

Senegalli yıldız Moussa Sow, sakatlığı dolayısıyla Beşiktaş ve Akhisarspor maçlarında forma giyememişti. Dubai’de tedavi gördüğü ve bugün Bursa’ya döneceği açıklanan 32 yaşındaki oyuncunun 23. haftada deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşmasında sahadaki yer alması bekleniyor.

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Evkur Yeni Malatyaspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.
 

STAT: Bursa Büyükşehir

SAAT: 13.30

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Mustafa Sönmez

BURSASPOR EKSİKLER: Sow, Sercan, Emre, Kubilay

E.Y. MALATYASPOR EKSİKLER:  Dia, Khalid, İssam, Mina

BİLET FİYATLARI: VIP 1.Balkon: 200, Batı Alt 100, Spor Toto Alt Tribün: 50, Spor Toto Üst Tribün: 40,  Güney Kale Arkası (Teksas): 20, TOFAŞ Tribünü: 20 TL.

13.30/beIN SPORTS
 

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin
25 Abdullahi Shehu
93 William Paul Ekong
6 Titi
23 Aziz Eraltay
77 Badu
51 John Boscotk
29 Dzon Delarge
10 Pablo Martin Batalla
32 Yusuf Erdoğan
28 Bogdan Stancu
 

 YENİ MALATYASPOR 

25 Ertaç Özbir
22 Cissokho
16 Sadık Çiftpınar
3 Matheus Doria
77 Rahman Bura
8 Murat Yıldırım
35 Aytaç Kara
14 Azubuike
21 Adem Büyük
7 Michael Pereira
89 Gilberto Olivera

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X