Bu maçları aşacak gücümüz var

Ertuğrul Ersoy ‘Kupa ve ligde zorlu karşılaşmalar oynayacağız. İnancımız tam. Taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz’ dedi. 

Bu maçları aşacak gücümüz var

Bursaspor’un defanstaki genç ismi Ertuğrul Ersoy, kupa ve lig için iddialı mesajlar verdi.

Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Ertuğrul ‘Bizim için verimli bir süreç oldu. Üst üste zorlu maçlar oynayacağız. Startı Gençlerbirliği ile vereceğiz. İlk maçı 1-0 kaybettik fakat turu geçecek gücümüz var. Takım olarak buna inandık. Bu sezon kupada oldukça iddialıyız. Finale kadar gitmek istiyoruz’ diye konuştu. 

LİDERİ AĞIRLAYACAĞIZ

Ligde de kendilerini zorlu bir seri beklediğini ifade eden genç stoper şöyle konuştu: ‘Gençlerbirliği maçının ardından ligde startı yine evimizde lider Başakşehir karşılaşmasıyla vereceğiz. Bu maçlar bizim için iyi bir sınav olacak. Taraftarımızı her zamanki gibi yanımızda görmek istiyoruz. Onlarla biz çok daha farklıyız. Hem lig hem de kupadaki hedeflerimiz açısından oldukça önemli maçlar oynayacağız.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X