Bu mağazada para geçmiyor

Bursa’nın Gemlik ilçesinde “sevgi mağazası” ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. 

Bu mağazada para geçmiyor

Gemlik Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren “sevgi mağazası”, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını sürdürüyor.Kullanılmayan ikinci el giysi ve ev eşyalarının ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak verildiği mağazadan her ay ortalama 500 kişi yararlanıyor. Yeni çarşı içinde 5 yıldır hizmet veren sevgi mağazası, kullanılabilir durumdaki ikinci el giysi ve ev eşyalarını ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyor. Hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arası açık olan mağazada para kullanılmıyor. Evlerimizdeki işe yarar durumda olup kullanılmayan eşyaları ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturan mağazadan faydalanmak isteyenlerden kimlik bilgileri dışında herhangi bir şey istenmiyor.

“Belediyecilik sadece bir şehrin cadde, sokak ve imar işleriyle ilgilenmek değildir” diyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Şehrin çehresinin mükemmelliği kadar, o şehirde yaşayan insanların sosyal açıdan huzurlu ve mutlu olmaları da bizim sorumluluğumuzun bir parçasıdır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X