‘Bu millet Noel Baba’yı bıraksın, Cübbeli Ahmet Hoca’ya baksın’

Mevlid Kandili sebebiyle Bursa’da sohbete katılan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Noel kutlamalarını eleştirerek, “Bu millet Noel Baba’yı bıraksın Cübbeli Hoca’ya takılsın. Ne var? Hiç olmazsa millidir” dedi.

‘Bu millet Noel Baba’yı bıraksın, Cübbeli Ahmet Hoca’ya baksın’

Yıldırım’da Vakıf Mahallesi’nde bulunan Bursa Vakıf Küllüyesi’nde Mevlid Kandili dolayısıyla programa katılan Cübbeli Ahmet Hoca Noel kutlamaları ve Noel Baba’yı eleştirdi. Salonu hınca hınç dolduran cemaati Noel’i kutlamamaları konusunda bir kez daha uyaran Cübbeli Hoca, Noel’in şirk merasimi olduğunu, Noel Baba’nın da papaz olduğunu söyledi. Konuşmalarına esprili bir şekilde devam eden Cübbeli Ahmet Hoca, “Noel babayı çarşılarda gezdiriyorlar. Ya sizin hocanız mı yok? Şeyhiniz mi yok? Siz hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz, kuldan utanmıyorsunuz? Bu kadar İslami değerler var hiç birinden bahsetmiyorsunuz, elin papazını aldınız memlekete maskot yaptınız” dedi.

NOEL BABA GİTSİN, CÜBBELİ HOCA GELSİN

“Kanalın birinde herifin biri dua yapıyor. Reisi Cumhur’a taş atıyor, baş vekile çatıyor. Sonradan baktım benim haber kanalına düşmüş. Dedim ki ‘benimle ne işi var?’. Bir de baktın sonunda ‘Yarabbi noel babanın yerine Cübbeli Hoca’yı tayin eyle’. Baktım öbürlerine amin denecek bir şey yok ama sonu iyi geldi. Valla benim de hoşuma gitti. Yani bu millet Noel Baba’yı bıraksın Cübbeli Hoca’ya takılsın. Ne var? Hiç olmazsa millidir. Patenti belli, anası babası belli” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X