‘Bu oto pazarı Bursa’ya yakışmıyor’

İkinci el otomobil alım satımında hafta sonları kurulan oto pazarları büyük fonksiyon üstleniyor. Türkiye’nin bir çok kentinde olduğu gibi Bursa’da da pazar günleri kulan oto pazarları var.

‘Bu oto pazarı Bursa’ya yakışmıyor’

Bursa’daki Çalı Oto Pazarı Olay Gazetesi’nde Günay Yumruktay tarafından yönetilen Sözsizde Köşesi’nin bugünkü başlıkları arasında.

Bu pazardaki genel görüntü ve uygulamaların Bursa’ya yakışmadığını söyleyen Recai Dülger adlı okurumuz çözüm için kolay uygulanabilir önerilerini de mektubunda aktarıyor.

Çalı’daki oto pazarı daha modern olamaz mı?

Nilüfer Çalı’da kurulan oto pazarı giriş fiyatı 20 TL. İçeride hiçbir hizmet yok, tuvaletler bile 1.5 TL. Aracımızı satış için yıkatıp pazara götürdüğümüzde yolları çukur, çamur, yazın toz toprak güneşin altında yanıyoruz, gölgelik yok, yağmur yağdığında pazara gelenler kaçıp gidiyor. Bursa gibi bir şehire böyle bir oto pazarı yakışmıyor. Diğer şehirlerde örnek uygulamalar mevcut. Mesela, pazarın kurulduğu yer asfalt, üstü kapalı. Her bölümde aracınıza yakın insanların oturup rahat rahat konuşabileceği yerler var. Burası da daha modern bir hale getirilebilir.

Yetkililerin dikkatine sunuyor, sorunlarımızın giderilmesini rica ediyorum.

Recai Dülger

Sözsizde köşesinde yer alan diğer görüş, şikayet ve önerileri okumak için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X