Bu sezon bir ilk

Paul Le Guen’in 28 hafta yapmadığını yaptı ve rakibi canlı gözlerle takip etti.

Bu sezon bir ilk

Fransız teknik adamın son döneminde rakipler yardımcı antrenörler tarafından bile izlenmiyordu. Karabük dönüşü soluğu hemen Konya’da alan genç teknik adam, Sergen Yalçın’ın takımını Kasımpaşa randevusunda çözmeye çalıştı. 

Bursaspor’da tüm gözler pazartesi günü oynanacak Atiker Konyaspor maçına çevrildi. Kritik maçta yeşil beyazlılar 3 puan alarak son haftalarda sıkıntı yaşamak istemiyor.

Bilindiği gibi Sergen Yalçın yönetiminde ciddi bir çıkış yakalayan ve puanını 32’ye çıkaran yeşil beyazlıların son olarak oynadığı Kasımpaşaspor maçını Teknik Direktör Mustafa Er bizzat yerinde takip etti. Bu son derece doğal bir olay fakat Bursaspor açısından hiç de öyle değil.  

TELEVİZYONDAN İZLİYORDU

Sezon başında takımın başına gelen Teknik Direktör Paul Le Guen, 28 hafta görevde kalmasına rağmen hiçbir rakibi canlı gözle takip etmemişti. Rakipleri televizyondan izleyen ve yardımcı antrenörlerin raporlarından da mennun kalmayan Fransız teknik adam, uygulayacağı taktiği bu şekilde belirliyordu.

2 maçtır takımın başında olan Teknik Direktör Mustafa Er ise Atiker Konyaspor’un Kasımpaşaspor maçını canlı olarak izleyerek bu anlamda bu sezon bir ilki gerçekleştirdi. 

TAM BİR SKANDALDI

İşin diğer ilginç bir tarafı da Paul Le Guen ayrılmadan son haftalar önce rakipler Bursaspor yardımcı antrenörleri tarafından da izlenmiyordu. 28.haftadaki Göztepe ve Kasımpaşaspor maçı buna en çarpıcı örnekti.  

Aynı hafta evinde Kasımpaşaspor’la karşılaşan yeşil beyazlılar, iki hafta üst üste Göztepe ve Kasımpaşaspor’la oynayacak olmasına rağmen Bursaspor teknik kadrosunu tarafından İzmir’deki karşılaşmanın gözlem altına alınmaması tam bir skandaldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X