Bu tesadüf olamaz!

6 mağlubiyeti olan Bursaspor, bunların 3’ünü Chedjou’nun yedek kulübesine gönderildiği karşılaşmalarda aldı.

Bu tesadüf olamaz!

Bir futbolcun bir takım için ne kadar mı önemli, işte örneği…Timsah’ın Kamerunlu stoperin 11’den kesildiği Antalyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor mücadelelerinde yaşadıkları apaçık ortada. 

Bursaspor yarın kritik bir Başakşehir karşılaşmasına çıkacak. Son haftalardaki performansıyla eleştirilen yeşil beyazlıların, lider karşısında neler yapacağı merak ediliyor. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın sahaya çıkaracağı 11’de burada belirleyici olacak. Tecrübeli teknik adam son haftalarda stoperlerde Chedjou’yu yedek kulübesine çekmiş ve stoperde Ertuğrul-Vergini ikilisini oynatmıştı. Ancak her iki oyuncu da performansıyla eleştiri aldı. 

İLK ÖNCE ANTALYA MAÇI

Bursaspor camiası Chedjou’nun neden yedek kulübesine çekildiğini merak ediyor. Çünkü tecrübeli stoper görev aldığı karşılaşmalarda bazen hatalar yapsa da savunmayı toparlayan isim olmuş ve takımın ileriye çıkışlarında da önemli görev almıştı. İşin ilginç yanı ligde 6 mağlubiyeti olan Bursaspor, bunların 3’ünü Chedjou’nun yedek kulübesine gönderildiği karşılaşmalar aldı. 15.haftada 2-0 kaybettiğimiz Antalyaspor maçında Samet Aybaba, stoperde Ertuğrul ve Vergini ikilisini oynatmış ve kararı tartışılmıştı. 

BEŞİKTAŞ VE RİZE 

21.haftadaki Beşiktaş ve 22.haftadaki Çaykur Rizespor karşılaşmalarında da Kamerunlu stoper yedek kulübesindeydi. Yeşil beyazlılar, bu iki maçı da kaybederek beklentileri karşılayamadı. Bursaspor, Chedjou’nun yine yedek kaldığı Konyaspor mücadelesinden ise beraberlikle ayrılmıştı.

 Timsah, sadece 34 yaşındaki oyuncunun 11’de sahaya çıktığı Sivasspor mücadelesini kaybetmişti. Şu tablo bile deneyimli oyuncunun Bursaspor için ne kadar önemli bir isim olduğunu ortaya koyuyor. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın yarınki zorlu karşılaşmada Chedjou takıntısına son vermesi bekleniyor.

Ayrıca ligin ilk haftasındaki Fenerbahçe maçında ise Chedjou’nun Bursaspor’a daha transferi gerçekleşmemişti

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X