‘Buca’da kaza yaptık’

Murat Yoldaş, İnegölspor’un play-off hedefinden sapmadığını söyledi.

‘Buca’da kaza yaptık’

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, İzmir’de 2-1 kaybettikleri Bucaspor maçını yol kazası olarak değerlendirdiklerini söyledi. Yoldaş, “11 maçlık bir serinin sonucunda mağlubiyetle tanıştık. Oyuna çok iyi başlamadık. Rakibe çok fazla kontra pozisyonlar verdik. Deplasmanda oynuyorsak, daha dikkatli olmamız gerekirdi. İkinci yarıda oyunun kontrolü tamamen bizdeydi saçma sapan bir gol yedik. İnanılacak bir maç değil. Aldığımız maçı verdik” dedi.

Geriye bakmayalım

Bucaspor yenilgisi nedeniyle çok üzgün olduklarını da belirten Yoldaş şöyle devam etti: “Bunu bir kaza olarak değerlendiriyorum. Oyuncularımla ilçe olarak ta, taraftar olarak ta, hep beraber kaldığımız yerden aynı şekilde devam etmemiz gerekir. Yitirdiğimiz bir avantajımız yok.

Bunu bir süreç olarak görmek lazım. Ligin sonuna kadar elimizden ne geliyorsa zaten yapacağız. Hedefimiz bellidir. Play-Off’a girmektir. İnşallah hep beraber bunu başaracağımıza ben inanıyorum. Onun için artık arkamıza bakmamamız lazım. Önümüzde önemli bir Sancaktepe maçı var. İyi hazırlanıp, o maçı düşünmemiz lazım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X