BUDO ve İDO seferleri iptal edildi

Bursa Deniz Otobüsleri ile İstanbul Deniz Otobüsleri’nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO ve İDO seferleri iptal edildi

İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

 

İDO’dan yapılan açıklamaya göre,  10.30’daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 13.40’taki Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 18.30’daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

 

BUDO’dan sefer iptalleri

 

Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

 

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, saat 09.00’daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30’daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) ile 10.45’teki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri, elverişsiz hava koşulları dolayısıyla programdan kaldırıldı.

 

Aynı gerekçeyle saat 07.00’deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) ve 08.00’deki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri de gerçekleştirilemedi.

 

Açıklamaya göre, 12.00 ve 15.00 saatlerindeki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 12.30 ve 15.30’daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 15.30’daki İstanbul (Kabataş)-Armutlu (İhlas), 17.00’deki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri, elverişsiz hava koşulları dolayısıyla programdan kaldırıldı.

 

Kuzey Ege’de kuvvetli poyraz

 

Kuzey Ege’deki kuvvetli poyraz, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

 

Zaman zaman hızını artıran fırtına nedeniyle Kabatepe’den Gökçeada’ya 10.00, 15.00 ve 19.00, Gökçeada’dan Kabatepe’ye 13.00 ve 17.00 saatlerinde yapılması planlanan seferler iptal edildi.

 

Gökçeada’dan Kabatepe’ye saat 07.00’deki seferin yapıldığı, Kabatepe’den Gökçeada’ya 17.00’de gerçekleştirilecek seferde feribotun Uğurlu Limanı’na yanaşacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X