BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

BUDO ve İDO’dan sefer iptalleri

BUDO’dan yapılan açılamaya göre, 07.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 08.00 İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş), 10.45 İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 12.00 Bursa (Mudanya) – İstanbul (Kabataş), 12.30 İstanbul (Kabataş) – Bursa (Mudanya) deniz otobüsü seferlerinin de olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacağı duyuruldu.

İDO’DAN SEFER İPTALLERİ

İDO’nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre ise, 07.00 Yenikapı-Bandırma hızıl feribot, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutluk-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ile 18.30 Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferleri iptal edildi. 

Öte yandan hava sıcaklığı gece boyunca 5 derece azalarak şiddetli poyraz ve sağanak yağış İstanbul kent genelinde etkili oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X