BUİKAD’a hayırlı olsun ziyareti

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan, beraberindeki heyetle birlikte Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’ni (BUİKAD) ziyaret ederek, Oya Eroğlu başkanlığındaki yeni yönetime başarı diledi.

BUİKAD’a hayırlı olsun ziyareti

Tunakan, ‘’Biz BUİKAD’la sıkı bir ilişki içerisinde olup çeşitli iş birlikleri yapıyoruz zaten. Umuyoruz ki bu iletişim artarak devam edecektir” dedi. BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu ise, çıtayı daha yukarılara taşımak için çalışacaklarını vurgulayarak, ‘’Misyonumuzla Bursa’ya ve iş dünyasına önemli katkılarda bulunduğumuzu düşünüyorum.

Şu zamana kadar çok önemli işler yaptık. Birbirinden değerli projelere yenilerini katarak kadının iş hayatında rolünün artırılmasına yönelik farkındalık oluşması için çalışacağız” diye konuştu.

BALKANTÜRKSİAD ile her zaman bir ve beraber olduklarına işaret eden Eroğlu, böyle köklü bir dernekle ortak çalışmalar yapmanın şehir ve ülke adına oldukça faydalı olacağına inandıklarını anlattı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X