Bulak da listede

Teknik direktör sorununu bir an önce çözmek isteyen Bursaspor’da adaylar çoğalıyor

Bulak da listede

Osman Özköylü’den sonra Balıkesirspor çalıştıran Giray Bulak da Mesut Mestan’ın istediği isimler arasında. Bülent Uygun ve Tugay Kerimoğlu ise göreve hazır olduğunu belirtti. 

Bursaspor’da dün resmen göreve başlayan Mesut  Mestan’ın teknik direktör konusunda atacağı adım merak ediliyor. Mehmet Altıparmak’ın Akhisarspor’la anlaşmasının ardından eldeki diğer alternatiflere yönelen Mestan’ın listesine Osmanlıspor’u çalıştıran Osman Özköylü’nün ardından Balıkesirspor’dan ayrılmak için girişimlere başlaşayan Giray Bulak’ın da eklendiği öğrenildi. 

ALT LİGİ BİLİYOR

Giray Hoca’nın kırmızı beyazlı ekiple 1 yıllık daha anlaşması bulunuyor. Ancak iddialı bir takımda görev almak isteyen ve verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirteren tecrübeli teknik adam geçtiğimiz günlerde görevi bırakacağını açıklamıştı. Giray Bulak’ın Bursaspor’a sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Mestan’ın alt Ligi yakından tanıması nedeniyle Giray Bulak’ı listeye dahil ettiği belirtildi. 

YURTİÇİNDE ÇALIŞMAK İSTİYOR

Bu arada Bülent Uygun ve Tugay Kerimoğlu ise Bursaspor’a gelmek için haber gönderiyor. En son Katar’da çalışan Uygun’un artık yurtiçinde görev yapmak istediği bildirildi. En son Şanlıurfaspor’u çalıştıran Tugay Kerimoğlu’nun ise menajerler aracılığıyla haber gönderdiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X