Burası Bursa!

Bursa’da oynanan son 5 resmi maçtan da galibiyetle ayrılan Bursaspor, bu maçların 4’ünde kalesini gole kapatmayı başardı.

Burası Bursa!

Süper Lig’de Bursaspor ile Demir Grup Sivasspor bugüne kadar 23 kez kozlarını paylaştı. Her iki takım da 10’ar galibiyet elde ederken, sadece 3 mücadeleden eşitlik çıktı. Kupa ve bir alt ligde de karşılaşan Bursaspor ile Sivasspor’un toplamda ise 33 randevusunda 17 kez gülen yeşil beyazlılar oldu,

Sivas ekibi ise 13 kez sahadan galip ayrıldı. 3 beraberlik de yalnızca lig maçlarında görülürken, sezonun ilk yarısında Sivas’ta oynanan maçta da taraflar puanları paylaşmıştı.

İçerde kayıp yok

Bursa’da oynanan son 5 resmi maçtan da galibiyetle ayrılan Bursaspor, bu maçların 4’ünde de kalesini gole kapatmayı başardı. Bu sezon evinde oynadığı maçlarda puanlarının önemli bir kısmını toplayan yeşil beyazlılar, toplam 30 puanının 22’sini iç saha maçlarında elde etti.

Bursaspor, bu sezon ligde evindeki 5 maçlık galibiyet hasretine önceki hafta oynadığı Kayserispor maçıyla son verirken, Sivas ekibi de deplasmanda 6 maçlık kazanamama serisini önceki hafta Antalyaspor’u yenerek bitirmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X