Burası hayallerin gerçekleştiği yer

Ertuğrul Ersoy ‘İnşallah buradan bizler gibi, ‘İkinci şampiyonluk Vakıfköy’den çıkacak’ pankartını gerçekleştirecek futbolcular çıkar.’ dedi. 

Burası hayallerin gerçekleştiği yer

Bursaspor’un Vakıfköy tabanlı kaptanı Ertuğrul Ersoy, dün duygu dolu anlar yaşadı. Tesislerin daha da güzel olduğunu ifade eden Ertuğrul ‘Tesisi gezdim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Günümüz şartlarının önüne geçmiş. 

Çıkardığı futbolcularla birlikte yapılan bu tesis, Türkiye’nin en iyisi olduğumuzu bir kez daha kanıtladı. İnşallah buradan bizler gibi, ‘İkinci şampiyonluk Vakıfköy’den çıkacak’ pankartını gerçekleştirecek futbolcular çıkar. Çok mutluyum. ‘ dedi. 

KALİTELİ HOCALARLA ÇALIŞTIM

‘Ben ilk buraya geldim ve A Takım kaptanı olarak bu açılıştayım’ diyen genç kaptan ‘Gerçekten çok güzel. Tesislerin girişine yapılan forma ve kaptanlık pazu bandım asılmış.

Bu beni çok mutlu ve onure etti. Hayallerin gerçekleştiği yer diyerek altına imzam da atılır. Vakıfköy’de ne hayal kurduysam ne hayal ettiysem hepsini bir bir başarıyorum. Çalışmanın da önemi var elbette. Kaliteli hocalarla çalışmanın da faydasını çok gördüm. Tekrar hayırlı olsun.’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X