BURBAK otoparklarında indirim

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın talimatıyla Heykel, Setbaşı ve Tophane otoparklarındaki park ücretlerinde yüzde 15 ile 20 arasında indirime gidildi. Yapılan yeni fiyatlandırma ile 7 TL olan saatlik park ücreti 6 TL’ye, 5 TL olan aşan her

BURBAK otoparklarında indirim

Bursa’nın şehir içi ulaşımına köklü çözümler üretilmesine yönelik kararlı adımları atan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, halkın hizmetlerden daha ekonomik şekilde yararlanabilmesi için BURBAK otoparklarında da indirime gidilmesi yönünde talimat verdi. BURBAK yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Aktaş, BURBAK faaliyetleri hakkında brifing aldıktan sonra parklanma ücretinin yüksek olduğu belli lokasyonlarda indirilme gidilmesini istedi.

3 noktada indirim

Şehrin merkezindeki en yoğun alanlarında yer alan Heykel, Setbaşı ve Tophane otoparklarında Başkan Aktaş’ın talimatı ile yüzde 15 ile 20 arasında indirime gidildi. Yapılan yeni fiyatlandırma ile 7 TL olan saatlik park ücreti 6 TL’ye, 5 TL olan aşan her saat ücreti de 4 TL’ye indirilmiş oldu. Bunun yanında trafiğin yoğun olduğu kent merkezindeki ilk 5 dakika ücretsiz uygulaması olan otoparklardaki bekleme süresi de 10 dakikaya çıkarıldı.

Ücretsiz park et, yoluna devam et

Parklanmanın yanı sıra trafiğe de büyük katkı sağlayan BURBAK, uygulamaya aldığı ‘Park et, devam et’ istasyonları ile de vatandaşları toplu taşımaya yönlendirerek kenti trafik yoğunluğundan kurtarıyor. Emek, Esentepe – Bağlarbaşı, İhsaniye, İncirli, Kültürpark, Nilüfer, Organize Sanayi ve Kestel istasyonlarındaki ‘park et devam et’ otoparklarına araçlarını ücretsiz olarak bırakan vatandaşlar, yollarına raylı sistemle trafiğe takılmadan devam edebiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X