BURBAK’ın yeni genel müdürü belli oldu

BURBAK’ta Kasım Şahin’in istifasıyla boşalan Genel Müdürlük koltuğuna getirilen isim belli oldu.

BURBAK’ın yeni genel müdürü belli oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ankara’daki gibi 1 saate kadar ücretsiz, 1 saat sonrası tam gün 1 lira otopark uygulamasını Bursa’ya da getirmek için harekete geçmiş, bu sistemin Bursa’da uygulanabilir olmadığını söyleyen BURBAK Genel Müdürü Kasım Şahin ise görevden affını isteyerek emeklilik dilekçesini vermişti.

Kasım Şahin’in istifasını önceki gün köşesinde duyuran Olay Gazetesi yazarı İhsan Aydın bugün de, Şahin’in yerine Matematik Mühendisi Hamza Serim’in getirildiğini aktarıyor.

BURBAK’ta Serim dönemi

Büyükşehir Belediyesi’nin otopark şirketi BURBAK’ta Kasım Şahin’in istifasıyla boşalan Genel Müdürlük koltuğuna Matematik Mühendisi Hamza Serim getirildi.

İki hafta önce BURBAK’ta Teknik Müdür olarak göreve alınan Serim, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından dün Genel Müdürlük görevine atandı.

Serim, Mimar Mühendisler Grubu (MMG) Bursa Şube Başkanı Rasim Serim’in kardeşi.

Orhan Holding ve BURSAGAZ’a bağlı yetkili firmalarda çalışan Hamza Serim BURBAK Genel Müdürlüğü görevine de hemen başladı.

MMG Bursa Şube Başkanı Serim’in ise Başkan Aktaş’ın yakın arkadaşı olduğu konuşuluyor.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X