BURBAK’tan İSBAK’a  teknolojik ziyaret

Bursa’da araç parklanmasında teknolojik çözümler sunmayı hedefleyen BURBAK, İBB’nin teknoloji yüzü İSBAK’ı ziyaret gerçekleştirdi. 

BURBAK’tan İSBAK’a  teknolojik ziyaret

Akıllı otopark çözümleri ilgili BURBAK Genel Müdürü Kasım Şahin ve yöneticilerin gerçekleştirdiği ziyarete İSBAK Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Tufan Erenay ve Pazarlama Müdürü Mustafa Önçırak eşlik etti. 

Bursa’da araç sahiplerinin daha rahat ve güvenli park edebilmeleri için teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerinin altını çizen BURBAK Genel Müdürü Kasım Şahin, “Bursa’da özellikle otoparklarımızın kaliteli, verimli çevreci, pratik bir şekilde kullanımı için BURBAK olarak, akıllı sistemleri kazandırmanın amacı içindeyiz. Bu noktada ‘Otopark Bilgilendirme ve Yönlendirme Sistemleri’ni, ‘Akıllı Otopark Yönetim Sistemleri’ni, Mobil EDS cihazlarının yapısını, açık ve kapalı otoparklarda otomatik ödeme noktalarını inceledik. Dünya kentlerinde parklanma ile ilgili uygulanan son teknolojik sistemleri kentimize kazandırıp, faydalı hale getirmeyi hedefliyoruz. Tabi tüm bu yatırımlarda yerli ve milli teknolojik çözümlere ve uygulamalara öncelik vererek, ülke ekonomimize katkı koymanın da bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Bu bağlamda bizleri en iyi şekilde ağırlayan önemli bilgiler paylaşan İSBAK’a teşekkür ediyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X