Burdgess imzaladı

Bursa Büyükşehir Belediyespor, daha önce anlaşma sağladığı ABD`lı pivot Leeza Burdgess`i kadrosuna kattı.

Burdgess imzaladı
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardığı Leeza Burdgess’i kadrosuna kattı.
 
Geçtiğimiz sezon NCAA’da La Salle University Athletics’de forma giyen 1.94 boyundaki pivot kendisini yeşil beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.
 
Fethiye Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Başantrenör Levent Günenme ve teknik heyet katıldı.
 
İLK KEZ AYRI KALACAK
 
Yaz başında Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nin yeni takımı Antalya Yıldızları Spor Kulübü ile anlaşan ancak Antalya kulübünün, ilgili prosedürleri yerine getirmemesi nedeni ile oyuncu, Bursa ekibiyle anlaşan ABD’li pivot bu sezon ilk profesyonel kariyerini Büyükşehir Belediyespor’da geçirecek.
 
1990 doğumlu Leeza Burdgess, geçen sezon NCAA’de 28 maça çıkarak, 9.2 sayı, 7.0 ribaund rakamları ile mücadele etti. Burdgess, ilk defa ailesinden ayrı kaldığını ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’la büyük başarılar kazanacaklarına inandığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X