Bursa Ampute’ye tam destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Bursa Ampute Gücü Spor Kulübü’nü ağırlayarak, yönetici ve oyunculara moral verdi.

Bursa Ampute’ye tam destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Bursa Ampute Gücü Spor Kulübü’nü ağırlayarak, yönetici ve oyunculara moral verdi. Kulüp Başkanı Faruk Kuzu’nun da katıldığı ziyarette takımın Pazar günü Mihraplı’da Kayseri Ampute’yle şampiyonluk karşılaşmasına çıkacağını vurgulayan Başkan Aktaş, Bursalıları ampute takımına destek olmaya çağırdı. Ziyarette kulüp yönetimi ile oyuncularına bir de müjde veren Başkan Aktaş, Mihraplı’da yer alan ve Bursa Ampute’nin lig maçlarını oynadığı sahanın 5 yıl süreyle bedelsiz olarak takıma tahsis edildiğini açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında yapılan görüşmeye, Bursa Ampute Gücü Spor Kulübü Başkanı Faruk Kuzu ile oyuncular katıldı.

6 maç öncesinde şampiyonluk ilanı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Ampute’nin Pazar günü yapacağı maç ile lig şampiyonluğunu 6 hafta önceden ilan etmeye hazırlandığını söyledi. Takımın Süper Lig’in alt grubundaki 1. Lig’de mücadele ettiğini ve şampiyonluğa doğru emin adımlarla yol aldığını vurgulayan Başkan Aktaş, “Bursamız bu hafta farklı bir heyecana daha ev sahipliği yapacak. Ligde birinci sırada yer alan ampute takımımız, ikinci sırada yer alan Kayseri Ampute ile şampiyonluk maçına çıkacak. Bursa Ampute, en az 2 farklı galibiyetle 6 hafta önceden şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Ben şimdiden kulüp başkanımız ile oyuncularına başarılar diliyorum” dedi.

Bursalılara ‘destek’ çağrısı

Başkan Aktaş, tüm Bursalıları Pazar günü Mihraplı Futbol Sahası’nda yapılacak şampiyonluk karşılaşmasına davet etti. Takımın başarısının Bursa’nın başarısı olacağını vurgulayan Başkan Aktaş, kendisinin de maça iştirak edeceğini vurguladı. Karşılaşma sonrasında hep beraber şampiyonluk sevincine ortak olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Aktaş, “Heyecanlıyız bu maç için. Ben kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki yıl Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazanırlar. Haftalar öncesinden bunun gerçekleşebilecek olması, ayrı bir mutluluk” diye konuştu.

Bursa Ampute’ye özel saha

Başkan Aktaş, ziyarette Bursa Ampute takımına bir de müjde verdi. Mihraplı’da daha önce takımın lig maçlarında ve antrenmanlarda kullandığı sahanın 5 yıl süreyle bedelsiz olarak kulübe tahsis edileceğini söyleyen Başkan Aktaş, “İnşallah ilgili kararı ilk meclis toplantısında almış olacağız.  İnşallah şampiyonluk haftalar öncesinden bizim olur” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X