Bursa Belediyeler Birliği’nden yeni dönem planlaması

Bursa Belediyeler Birliği’nin 2019 Çalışma Dönemi 1. Olağan Meclis toplantısı, Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Bursa Belediyeler Birliği’nden yeni dönem planlaması

2018 yılı faaliyet raporunun okunarak, oy birliğiyle kabul edildiği oturumda ayrıca 2018 yılı mali kesin hesabı ile 2019 yılında üye belediyelerin personeline yönelik düzenlenecek eğitim ve teknik inceleme programları görüşüldü. Bursa Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Dündar, birlik üyelerine 2019 yılında yapılacak faaliyetler ve eğitim seminerleri hakkında bilgiler verdi.

Eğitim seminerlerinin önemine dikkat çeken Dündar, “Bu seminerlerin hem biz belediye başkanlarına hem de meclis üyesi, bürokrat ve belediye personeli arkadaşlarımıza önemli katkıları oluyor. Personel belli konularda sıkıntı yaşıyor. Düzenlediğimiz eğitim programları, personelimizin verimliliğini artırdığı gibi, aynı zamanda çalışanlarımızın motivasyonlarının yükselmesine de katkı sağlıyor. Aynı zamanda, vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet sunarak memnuniyeti de artırmış oluyor. 2019 yılında da ihtiyaç duyulan konularda bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X