Bursa CHP’de anket heyecanı

İl Başkanlığı hazırlıkları tamamladı, Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için anket pazartesi günü başlıyor.

Bursa CHP’de anket heyecanı

2019’da yapılması planlanan yerel seçimler için siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor.

Olay Gazetesi yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesinde, CHP Bursa İl Başkanlığı’nda hazırlıkların tamamlandığını, Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için pazartesi günü anketlere başlanacağını bildiriyor.

Özdal’ın köşesinden paylaştığı bilgiye göre, Büyükşehir’de 2 bin 60 deneğin önüne Mustafa Bozbey, Yalçın Aras, Prof. Dr. Kayıhan Pala ile Adem Vural’ın isimleri konulacak ve ‘kimi aday olarak görmek istersiniz’ sorusu sorulacak. Ayrıca, denekler isterse başka bir isim de verebilecek.

İşte CHP anketinde sorulacak o isimler!

CHP Bursa İl Başkanlığı tüm hazırlıklarını tamamladı ve pazartesi günü anketlere başlıyor.

Belediye başkan adaylarının belirlenmesi açısından en çok merak edilen konu, ankette sorulacak isimler.

İl Başkanlığı bu isimleri kamuoyuna ilan etmese de Büyükşehir ve 4 merkez ilçenin anketine kimlerin girdiği bilgisine ulaştım.

Öncelikle yazacağım isimlerin kulis olmadığını, kesin bilgi olduğunu belirteyim.

Gelelim isimlere…

PlusMayak isimli şirketin yaptığı ankette 2 bin 60 kişiye “Kimi CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı görmek istersiniz?” sorusu yöneltilecek ve 4 şık sunulacak:

Mustafa Özdal’ın yazısının tamamını okumak için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X