Bursa Emniyeti’nden ‘okuldaki dehşet’ ile ilgili açıklama

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir ilkokulun müdürü ile müdür yardımcısı, bir polis memuru tarafından silahla yaralandı. Olayla ilgili Bursa Emniyeti’nden açıklama geldi.

Bursa Emniyeti’nden ‘okuldaki dehşet’ ile ilgili açıklama

Nilüfer’de bulunan Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlkokulu’nda okul müdürü ile müdür yardımcısı, bir polis memuru tarafından silahla yaralandı. Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

Açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli polis memuru İlhan Ö. (45) okulda öğrenim gören çocuklarına kötü muamelede bulunulduğu iddiası ile okul müdürü Tülay Taş ve müdür yardımcısı Sinan Delibaş’ı bacaklarından vurmuş olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Anılan polis memuru kullandığı silahla birlikte görevlilerimiz tarafından gözaltına alınmıştır.” denildi. 

Olayın hemen ardından Cumhuriyet Başsavcılığınca adli tahkikat başlatıldığı vurgulanan açıklamada, ayrıca idari soruşturma başlatılarak polis memurunun açığa alındığı ve müfettiş görevlendirilmesi yapıldığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X