Bursa için gurur kaynağı

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, İlka Şekerleme’nin Yaylacık Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde inceleme yaptı.

Bursa için gurur kaynağı

Firmanın Türkiye ve Ortadoğu pazarında Kardelen, Avrupa ve Amerika’da da Cardelion markasıyla sunduğu ürünlerin her geçen gün daha çok tanınmasını gıpta ile izlediğini belirten Aydın, ziyerette kaliteli imalatlarını görme fırsatı bulduğunu kaydetti.

Aydın, ‘’Bursa’yı hem iç hem dış pazarda temsil eden İlka Şekerleme Bursa için gurur kaynağıdır. İlka Şekerleme tesislerinde temizlik ve düzen çok iyi. Gıda sektöründe hijyen ilk sırada geliyor.

Hijyen kalite ile birleşince ortaya gönül rahatlığıyla tüketebileceğimiz lezzetli bir ürün çıkıyor.  Bursa’nın adına yakışır bir ürünü dünyaya sundukları için firma yönetici ve çalışanlarını yürekten kutluyorum” dedi.

KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ

İlka Şekerleme Genel Müdür Mümin Akgün de, Milletvekili Erkan Aydın’a tesisler ve üretim hakkında bilgi verdi. Üretimin tüm aşamalarında kaliteye önem verdiklerini vurgulayan Akgün, ‘’İlka Şekerleme olarak, 80 dolayında farklı ürünü, 3 marka ile pazara sunuyoruz. Talep eden firmalar için de farklı markalarda üretim yapıyoruz” diye konuştu.

Kestane şekerinin Bursa ile özdeşleşen bir ürün olduğunun altını çizen Akgün, kaliteli üretimlerini görsel açıdan dikkat çeken ambalajlarda piyasaya sunduklarını ve Bursa temalı 3 farklı ambalajlarının tasarım ödülü aldığını hatırlattı.

İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir ise kendilerine ait 22 mağaza ile bayileri aracılığı ile yurt içi ve dışında açtıkları mağazalar ve satış noktalarında ürünlerini müşterinin beğenisine sunduklarını ifade etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X