Bursa Kent Konseyi’nden dağ yöresine destek

Dağ yöresi ilçelerini ziyaret eden Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, belediye başkanlarına destek mesajı verdi.

Bursa Kent Konseyi’nden dağ yöresine destek

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ile Orhaneli Belediyesi Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç ve Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Başlar’ın da hazır bulunduğu ziyarette Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi olarak her türlü desteğe hazır oldukları mesajını veren Çepni, dağ yöresine pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi. 

Çepni, “Ecdat yadigarı topraklarımız olan dağ yöremizi önemsiyoruz. Buraya el vermek bizler için büyük onur. Bu bölgelerin tüm eksikliklerini gidermek bizim için bir görev. İstiyoruz ki, bu bölgelerimiz göç vermesin, kendine yeterli hale gelsin, ekonomik olarak gelişsin. Bunlar için hep birlikte projeler üreteceğiz, ürettiğimiz projelerle bölgenin kalkınmasına destek olacağız. Dağ ilçelerinde eko turizmi yani doğa turizmini önemsiyoruz. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ve beraberindeki heyet, daha sonra ilçelerdeki tesisleri ziyaret etti ve kent merkezlerinde halkla bir araya geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X