Bursa merkezli FETÖ operasyonunda yakalananların sayısı 101’e yükseldi

Bursa merkezli 23 ilde FETÖ’nün polis ve asker yapılanmasına yönelik operasyonda yakalananların sayısı 101’e yükseldi.

Bursa merkezli FETÖ operasyonunda yakalananların sayısı 101’e yükseldi

OLAY/ Bülent Civanoğlu

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı terör örgütü FETÖ’nün mahrem yapılanması olan polis ve asker yapılanmasına yönelik geçtiğimiz Salı günü, Bursa merkezli Manisa, İstanbul, Van, Batman, Erzurum, Konya, Kayseri, Sivas, Aksaray, Amasya, Kırşehir, Ankara, Eskişehir, Hakkari, İzmir, Karabük, Trabzon, Niğde, Nevşehir, Balıkesir, Yozgat ve Adana’da 111 adreste operasyon yaptı. Hakkında yakalama kararı bulunan; 31’i rütbeli 55 polis ve 38 asker olmak üzere toplam 102 şüpheliden 65’ini yakaladı.
 
Gözaltına alınanların sayısı 101’e yükseldi
 
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmada 33 şüpheliyi daha yakaladı ve gözaltına alınanların sayısı 101’e yükseldi. Öte yandan son yakalanan şüphelilerin arasında 1. Sınıf Emniyet Müdürü Önder Alptekin’inde bulunduğu öğrenildi. Polis, firari olan 4 şüphelinin de yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X