Bursa mitingleri ne zaman nerede?

Bugün itibarıyla seçime 37 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları Türkiye’yi geziyor her gün farklı yerlerde mitingler düzenliyor, vatandaşla bir araya geliyor. Peki Bursa’da kim, ne zaman, nerede, nasıl bir etkinlik düzenleyecek?

Bursa mitingleri ne zaman nerede?

Gazeteci Ahmet Emin Yılmaz Bursa programlarının tarihi netleşen üç adayın nerede ne zaman Bursalılar’ın karşısına çıkacağını Olay Gazetesi’nde bugünkü köşesinde aktarıyor.

1 Haziran’da Muharrem İnce, bayramda Meral Akşener geliyor
 

Seçime 38 gün kala siyasi partilerin miting programları da ortaya çıktı. Bursa’da miting kararını ilk Saadet Partisi’nin aldığını ve Temel Karamollaoğlu’nun 10 Haziran’da Bursa’da olacağını bu sütunlardan duyurduk.

Ardından…

CHP ve İYİ Parti’nin miting programları da belli oldu.

Buna göre…

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 1 Haziran Cuma günü Bursa’da olacak. İnce için önce Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki hastane alanında iftar planlandı, fakat daha sonra iftarın Beşevler’de Nilüfer Belediyesi’nin yaptığı ve geçen hafta açılan İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda olması kararlaştırıldı.

7 bin oturma yeri bulunan statta saha içiyle birlikte 20 bin kişiye Yeryüzü Sofrası adıyla iftar verilmesi, ardından da aynı yerde İnce’nin miting yapması planlandı.

17 Haziran’da ise İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener gelecek. Bayramın üçüncü günü Bursa’da olması kararlaştırılan Akşener’in nerede miting yapacağı yer kesin değil, ama Gökdere güçlü olasılık.

Ahmet Emin Yılmaz’ın köşesindeki yazıların tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X