Bursa Sağlık Müzesi’ne anlamlı ödül

‘II. Uluslararası Şehir Çevre ve Sağlık Kongresi’, Adnan Menderes Üniversitesi tarafından Ürgüp Belediyesi’nin ev sahipliğinde Nevşehir’de yapıldı.

Bursa Sağlık Müzesi’ne anlamlı ödül

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin (SKB) desteği ile ‘Yarının Kentleri’ ana teması ile organize edilen kongre, Avrupa ve Balkanlardan 450 davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

SKB ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve 25’e yakın belediye temsilcisinin katıldığı kongrede; Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve Osmanlı’dan günümüze Bursa’da sağlığın anlatıldığı Bursa Sağlık Tarihi Müzesi ‘Kongre Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Kongre özel ödülünü Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Müzeler Şube Müdürü Muhterem Çevik, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in elinden aldı.

Çevik, 14 Mart Tıp Bayramı’nda ziyaretçi kabulüne başlayan Bursa Sağlık Tarihi Müzesi’nin kısa bir zamanda böyle bir ödüle layık görülmesinin kendilerini mutlu ve motive ettiğini söyledi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X