Bursa, şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Manisa’nın Kula ilçesinde jandarma karakolunda cinnet getiren askerin açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma Er Mümin Pınardağ, memleketi Bursa’da son yolculuğuna uğurlandı.

Bursa, şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Pınardağ’ın (20) Türk bayrağına sarılı naaşı, Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi’ndeki baba evi önünde helallik alınmasının ardından Mihraplı Camisi’ne getirildi.

 

Şehit Pınardağ’ın, babası Adnan ve annesi Sema Pınardağ, 5 yaşındaki kızları Melis ile taziyeleri kabul etti. Ayakta durmakta güçlük çeken anne Sema Pınardağ’ı kadın jandarma personeli yalnız bırakmadı.

 

► ŞEHİDİN NAAŞI BABA EVİNE GETİRİLDİ – VİDEO

 

Yaklaşık 5 ay önce askere gittiği öğrenilen Pınardağ’ın cenazesi, burada kılınan namazın ardından top arabasına konuldu. Bir süre top arabasında taşınan naaş, daha sonra cenaze aracıyla götürüldüğü Demirtaş Mezarlığı’na defnedildi.

 

► ŞEHİDİN NAAŞI MİHRAPLI CAMİİ’NE GETİRİLDİ – VİDEO

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, bazı milletvekilleri, siyasi parti il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kula ilçesindeki jandarma karakolunda dün sabaha karşı cinnet getiren bir asker, silahla vurduğu 3 arkadaşını şehit etmiş, 3 arkadaşını yaraladıktan sonra intihar etmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X