Bursa Sertab’la coştu

Sertab Erener, önceki akşam Bursa’da verdiği konserle birlikte anlamlı bir kampanya başlattı. Sanatçı, artık vereceği her konser için TEMA işbirliğinde 100 fidan dikecek.

Bursa Sertab’la coştu

EMRE AKDEMİR

KENDİME ÇOK KIZDIM

Önceki gece Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalılarla buluşan Sertab Erener, Bursa konseriyle birlikte anlamlı bir de projenin startını verdi. Her konseri için 100 fidanı toprakla buluşturma kararı alan Erener, ‘Bu kararı neden çok önce vermedim diye çok kızdım kendime. Ama zararın neresinden dönersek kardır. Hadi nefes alacak yemyeşil bir dünya için harekete geçelim Bursa konseriyle birlikte kampanyamız başlamıştır’ dedi. 

TEK ŞAMPİYON BENİM

Konserde kendisine 2003 yılında Eurovision şampiyonluğunu kazandıran ‘Everyway That I Can’ şarkısını da seslendiren Sertab Erener, samimi bir itirafta bulundu. Sanatçı, ‘Benden sonra Eurovision’a her giden bana şampiyon olmak için ne yapılması gerektiğini sordu. Bir yandan onlara bunun bir matematiğinin olmadığını söylerken, diğer yandan içimdeki şeytan şampiyon olmaya ne gerek canım diyordu. Neyse ki TRT bir daha katılmama kararı aldı da tüm zamanların şampiyonu olarak kaldım’ diye espri yaptı.  

Rapçi Sertab

Bursa konserinde 90’lara damga vuran şarkılarının yeni düzenlemelerini de seslendiren sanatçı, ilk çıkış yaptığı ‘Sakin Ol’un rap versiyonuyla büyük beğeni topladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X