Bursa terminalinde tatil dönüşü güvenlik kuyruğu

Bursa’da Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde olası terör olaylarına karşı alınan önlemler devam ediyor. Sömestir tatilinin son gününde yaşanan yoğunluk nedeniyle güvenlik kontrolü noktasında uzun kuyruklar oluştu.

Bursa terminalinde tatil dönüşü güvenlik kuyruğu

Her gün 40 bin kişinin giriş-çıkış yaptığı Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin iki kapısına güvenlik gerekçesiyle geçen yıl eylül ayında X-Ray cihazı yerleştirildi.

Bu kapsamda terminal içersindeki resmi ve sivil polis sayısı artırılırken, okulların açılmasına bir gün kala Bursa’ya tatile gelenler memleketlerine gitmek için terminale akın etti.

Terminal binasından otobüs peronlarına gitmek isteyen yolcular güvenlik kontrol noktasından geçerken uzun kuyruklar oluşturdu.

Valizleriyle birlikte güvenlik noktasından geçen yolcular, polis ve özel güvenlik görevlileri tarafından tek tek arandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kısa adı BURULAŞ olan Bursa Ulaştırma Şirketi yetkilileri, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne her gün bin 180 yolcu otobüs ile 40 bin kişinin giriş- çıkış yaptığını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X