Bursa tiyatroya doyacak

Bursalı sanatseverler, birbirinden ünlü sanatçıların sahneleyecekleri oyun ve gösterilerle Aralık ayını eğlence dolu geçirecek.

Bursa tiyatroya doyacak

ÜNAL ÖZBAY

ŞEHRE ÜNLÜ YAĞACAK

Birbirinden ünlü sanatçıların rol aldığı tiyatro oyunları Aralık ayı boyunca Bursalılarla buluşacak. Usta sanatçı Uğur Yücel, ‘Azınlıkta Kaldık’ isimli gösterisini 11 ve 20 Aralık tarihlerinde Nilüfer Sahnesi’nde sergileyecek. Başrollerini Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun paylaştığı ‘Aşk Geçmişim’ 13 Aralık’ta Merinos AKKM’nde seyirciyle buluşurken, aynı gece Mert Fırat ise ‘Bütün Çılgınlar Beni Sever’le Podyum Sanat Mahal’de olacak. Bülent Emrah Parlak ta 15 Aralık akşamı ‘Bülent Beyin Hikayesi’ ile Nilüfer Sahnesi’nde Bursalıların karşısına çıkacak.

2019 SANATLA BİTECEK

2019’a sanat dolu günlerle veda edecek olan Bursa’da 20 Aralık akşamı Canan Ergüder ve Kenan Ece’nin iki doktorun hikayesini anlattığı ‘Hipokrat’ ve birbirinden ünlü sanatçıları aynı sahnede buluşturan ‘Şen Makas’ perdelerini açacak. 24 Aralık’ta başrollerini Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın ‘Üçü Bir Arada’ Tayyare Kültür Merkezi’nde, 25 Aralık’ta ise Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun sahnelediği ‘Ben Don Kişotum’ Merinos AKKM’de Bursalılarla buluşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X