Bursa Valisi’nden bayram mesajı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Bursa Valisi’nden bayram mesajı

Vali Küçük, mesajında, milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını aktardı.

Manevi ve milli günlerin, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel fırsat zamanları olduğunun altını çizen Küçük, “Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.” ifadesini kullandı.

Bursalıların bir çok konuda bölgesine önder olduğunu vurgulayan Küçük, şunları kaydetti:

“Bursalı hemşehrilerimin, bu bayramda da fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, gazilerimizi, şehit yakınlarımızı ve yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımızı yalnız bırakmayacaklarına yürekten inanıyorum. Çünkü onlara, bu hayatta yalnız olmadıklarını hissettirmek, anne, baba ya da çocuk sevgisini tekrar ve bayram sıcaklığında yaşatmak, hepimiz için bir insanlık görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Bursalı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X