‘Bursa yeniden tarım kenti olacak’ 

Kestel’in Kozluören, Aksu ve Çataltepe mahallelerinde vatandaşlarla biraraya gelen Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa’nın yeniden tarım kenti olması için çalışacaklarını vurguladı.

‘Bursa yeniden tarım kenti olacak’ 

Çiftçinin korunması gerektiğinin altını çizen Bozbey, “Tarımda çalışan insanlarımızın geliri artınca ülkenin refahı da artar. Kooperatifçiliği, ürün çeşitliliğini, fidancılığı destekleyeceğiz ve üreticimizin daha fazla gelir getirmesini sağlayacağız” dedi.

Bozbey, tarımla bilikte havyancılığı da destekleyeceklerini belirterek, Halksüt projesiyle, ilkokul birinci sınıf öğrencilerine süt dağıtacaklarını kaydetti. Sütü fabrikadan değil, üreticiden satın alacaklarını altını çizen Bozbey, “Köylünün kalkınmasını istiyoruz. Köylümüze vereceğimiz desteklerle ürettikleri ürünleri gelire dönüşecek” ifadelerini kullandı.  

“GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLAYALIM”…

Bu bölgelerde gençlerin spor ve sosyal alanlarının olmadığını ifade eden Bozbey, “Gençlerimiz müzik yapsın, sporla ilgilensin. Bu çocukları topluma daha iyi bir insan olarak kazandıralım.

Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için sorumluluğumuz büyük. Gençler bize lazım. Gençlerimize sahip çıkılmamış ve proje üretilmemiş. Bunları yapacak bilgi birikimine sahibiz. Gençleri bu şekilde geleceğe hazırlamamız lazım” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X