Bursa yerli otomobil için en doğru adres

‘Yerli Otomotiv ve Üretim Teknolojileri’ konulu Türkiye İstişare Toplantısı’nda, Bursa’nın gerek yetişmiş işgücü gerekse de altyapısı ile Bursa’nın yerli otomobil için doğru adresin olduğuna vurgu yapıldı.

Bursa yerli otomobil için en doğru adres

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Bursa’nın otomotiv sektörünün multidisipliner üretim ve çalışma sistemi içerisinde yetişkin iş gücüne sahip olduğunu belirterek, ”Ülkemizde sektörün başkenti konumundadır. Bu açıdan baktığımızda, yerli otomobilin üretiminin yapılacağı şehir olmaya da adaydır, belki de en doğru adrestir” dedi. 

KONSORSİYUMA TEKLİF ETTİK

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede de, yerli otomobilin üretiminde yer konusunun daha netlik kazanmadığını ifade ederek şu bilgileri verdi: “TOBB’un koordinasyonunda ve o 5 arkadaşımızın uhdesinde çeşitli yerlere bakıldı, yönetim kurulu olarak onlar seçecekler. Alternatifler doğdu. Şuanda kesin olarak şurada yapılacak diyemiyoruz. Hatta Yenişehir’de test merkezimizin yanına getirin dedik, Allah için teklif ettik. Onlar da şuanda bir çalışma içindeler. Bursa’ya en yakın nok

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X