Bursa’da bin polisle şafak baskını! Çok sayıda gözaltı

Bursa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti düzenlenen operasyonda 25 şüpheli yakalandı.

Bursa’da bin polisle şafak baskını! Çok sayıda gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yanı sıra özel harekat, çevik kuvvet ve asayiş ekiplerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin polisin katılımıyla, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapıldığı tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, kapılar koçbaşıyla kırılarak evlere girildi ve arama yapıldı. Narkotik dedektör köpeklerinin de katıldığı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 25 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon drone ile havadan da takip edildi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu, 1 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek ve 10 fişek ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 25 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

qzpcuhjvz3jhbsbgawxlcyaoedg2kvxoqlnccmvwb3npdg9yevwymde5xdexxdexxdexxznfml8xotkwnjg1n18xmtexmjaxota4mzayotawmdbfmtrfnv8ymde5mtexmtawmdawmf9hys1wawn0dxjlltiwmtkxmtexlte5ota2oduylwpzb24uanbn.jpg

qzpcuhjvz3jhbsbgawxlcyaoedg2kvxoqlnccmvwb3npdg9yevwymde5xdexxdexxdexxznfml8xotkwnjg1n18xmtexmjaxota4mzayotawmdbfmtrfnv8ymde5mtexmtawmdawmf9hys1wawn0dxjlltiwmtkxmtexlte5ota2oduxlwpzb24uanbn.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X