Bursa’da dehşet: 1 ölü, 1 yaralı

Eşine ve kayınbiraderinin eşine kurşun yağdırdı.

Bursa’da dehşet: 1 ölü, 1 yaralı

Hemen her gün ülkenin dört bir yanından kadına şiddet haberleri geliyor. Adnan Menderes Mahallesi’nde de kadına şiddet vardı.

Öfkeli koca bir buçuk aydır ayrı yaşadığı eşini tabancayla vurarak öldürdü, kayınbiraderinin eşini  yaraladı. Elini kana bulayan koca polise teslim oldu.

Kanlı olay Osmangazi’ye bağlı Adnan Menderes Mahallesi Şehit Er Ramazan Okur Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre Nazmiye Akyol (35), bir fabrikada bekçi olarak çalışan eşi Ahmet Akyol (38)’dan bir buçuk ay önce ayrılarak, iki çocuğunu oturduğu Nilüfer köydeki evinde bırakarak, Şehit Er Ramazan Okur Caddesi’nde oturan erkek kardeşi Erdoğan Akyol’un yanına yerleşti.

Ahmet Akyol, sabah saatlerinde Nazmiye Akyol ile telefonda tartıştı. Daha sonra eşinin yaşadığı eve gelen  Akyol, tartışmayı evin önünde de sürdürdü. Bu sırada ruhsatlı silahını ateşleyen Ahmet Akyol, eşi Nazmiye Akyol’un göğsüne 3 el, ayırmak için araya giren kayınbiraderinin eşi Yeter Akyol’a (34) da 2 el ateş ettikten sonra olay yerinden ayrıldı. Nazmiye Akyol kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirirken, Yeter Akyol tedavi altına alındı.  Ahmet Akyol ise Organize Sanayi Bölgesi’ndeki polis merkezine giderek teslim oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X