Bursa’da dehşet veren görüntüler

Bursa’da bir kişi, 17 yaşındaki kız arkadaşını sokak ortasında darp etti. Çevrede bulunan bir iş yeri kameralarına yansıyan görüntülerin ardından harekete geçen polis ekipleri şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Bursa’da dehşet veren görüntüler

Olay, Bursa’nın Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesinde meydana geldi.

İsmi bilinmeyen bir kişi, 17 yaşındaki kız arkadaşıyla tartışmaya başladı. Bir süre sonra sokak ortasında kız arkadaşını darp etmeye başlayan şüpheli, kız arkadaşının feryatlarına rağmen durmayarak şiddet göstermeye devam etti.

Çevrede bulunan bir iş yeri kameralarına yansıyan görüntülerin ardından, darp edilen kızın babası karakola giderek şüpheliden şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İ.T, başlatılan soruşturma kapsamında savcılık talimatıyla Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyete gelen genç kızın ailesinin de şüpheliden şikayetçi olduğu öğrenildi.

İ.T’nin ifadesinde, kız arkadaşını kötü yola düşmemesi ve uyuşturucu kullanmaması için darbettiğini ileri sürdüğü öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X