Bursa’da Doğu rüzgarı

Stand-up gösterisiyle önceki akşam Bursalıları selamlayan Doğu Demirkol, Can Yaman’ın olay yaratan libido açıklamasını tiye aldı

Bursa’da Doğu rüzgarı

 

RIDVAN DEMİR

CAN YAMAN’A ESPRİLİ GÖNDERME 

Son dönemde oyunculuktaki başarısıyla da adından söz ettiren stand-up’çı Doğu Demirkol, tek kişilik gösterisiyle Tayyare Kültür Merkezi’nde sahneye çıktı. Bursalılardan büyük ilgi gördüğü gösterisinde Can Yaman’nı libidosu düşük kadın oyuncularla ilgili açıklamasına gönderme yapan Demirkol, ‘Diğer komedyenlerin problemlerini biliyorum, libidoları düşük…’ diyerek güldürdü.

YÜRÜYE YÜRÜYE FİLM ÇEKTİM

Geçen yıl Türkiye’nin oscar adayı olan Ahlat Ağacı’nda rol alarak adını dünyaya duyuran Doğu Demirkol, filmle ilgili anılarını da yine esprili bir dille anlattı. Filmi çekerken yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın kendisini kilometrelerce yürüttüğünü belirten Demirkol, ‘Köyün etrafında yürüdüm durdum. Sonra yönetmenimiz bana olmadı dedi. Yahu nesi olmadı zaten yalnızca yürüyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X