Bursa`da döner bıçaklı, sopalı gaps

Bursa`da 25 kişilik bir grup, iddiaya göre 3 genci döner bıçağı ve sopa tehdidiyle gasp etti. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, nefes kesen kovalamaca sonucunda 21 kişiyi gözaltına aldı.

Bursa`da döner bıçaklı, sopalı gaps
Olay, Osmangazi Metro İstasyonu’nun yanında meydana geldi. İddiaya göre B.A. (16) ile M.B. (16) hastalanan arkadaşları A.B.’yi (17) Bursa Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hastaneden çıkınca Çiftehavuzlar Mahallesi’ndeki evlerine yürüyerek giden 3 genç, Osmangazi Metro İstasyonu’nun önünde tanımadıkları 25 kişilik bir grupla karşılaştı. 3 gençten para isteyen gruptakiler, şahısların direnmesi üzerine yanlarında bulunan çakı, döner bıçağı ve sopayı gösterdi. Şahıslardan korkan 3 genç, yanlarındaki sigara ve 10 lirayı parayı şüphelilere verdi. Şüphelilerin yanlarından uzaklaşmasının ardından 3 genç polisi arayarak ihbarda bulundu.
 
POLİSLE KAPKAÇÇILAR ARASINDA NEFES KESEN KOVALAMACA
 
Şüphelilerin Merinos Parkı’na gittiğini öğrenen polis ekipleri hareke geçti. Polis, nefes kesen kovalamaca sonucunda kapkaç şüphelisi 21 kişiyi gözaltına aldı. 3 genç Merinos Polis Karakolu’na gelerek kendilerini gasp edenleri teşhis etti. Öte yandan gençlerin 18 yaşından küçük olduğu ve üstlerinden döner bıçağı, çakı ve sopa çıktığı öğrenildi.
 
Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X