Bursa’da eğitime güvenlik ayarı

Vali İzzettin Küçük, 2018-2019 eğitim- öğretim dönemi öncesinde Milli Eğitim yetkilileri başta olmak üzere, muhtarlar, okullardaki aile birliği yetkilileri ve konunun diğer paydaşları ile bir araya geldi.

Bursa’da eğitime güvenlik ayarı

Valilik binasında gerçekleştirilen toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Geniş katılımın gerçekleştiği toplantıda Vali İzzettin Küçük ise, ‘Çocuk cıvıltılarını ve tekrardan okul bahçelerinde duyacağımız 550 bine yakın öğrencimizin olduğu Bursa’daki çoğu okulumuzda tekli eğitime geçeceğiz. Halen yapımı devam eden okullarımız var. Onlar da tamamlandıkça peyderpey okullarımızı devreye sokacağız. Bunun yanında Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve diğer kurumlarımızla birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl geçmişte yaptığımız çalışmaları artırarak ve daha da detaylandırarak hayata geçireceğiz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun geçtiğimiz günlerde açıkladığı ‘Güvenli Okul, Güvenli Gelecek’ projesiyle ilgili Bursa’daki okullarda da güvenlik personeli hizmeti verileceğinin altını çizen Vali Küçük, ‘Yarınlarımızın teminatı yavrularımızın güvenli bir ortamda eğitim almaları bizim için son derece önemli. Gerek servisler, gerekse okul dışındaki şahıslar için kolluk güçlerimizin gözü kulağı sürekli okullarımızın üzerinde olacak’ şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda Merinos İlkokulu 1.sınıf öğrencileri Vali Küçük’e çiçek takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X