Bursa’da fuhuş operasyonunda nefes kesen kovalamaca

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro ekipleri bir gecede 30 kişiyi göz altına aldı.

Bursa’da fuhuş operasyonunda nefes kesen kovalamaca

Hakan GÖNÜL/OLAY

Bursa’nın belirli noktalarında gece geç saatlerde yol kenarlarına çıkıp fuhuş amaçlı bulunan şüphelilere operasyon yapıldı.

Operasyonda Beşyol kavşağı üzerinde bulunan kadınlarının yakalanması üzerine kaçan bir şüpheli kadının kovalaması sonucu iki otomobilin içerisinde bulunan kişilere suç üstü baskın yapıldı. Yarı çıplak halde otomobilin içerisinde bulunan şüpheliler polis aracına bindirildi.

Ekipler sabahın erken saatlerine kadar belirli noktalarda yaptığı operasyonlarda ise bir çoğu hamile olan kadın ve yanlarından bulunan eşcinsel otuz kişiyi göz altına aldı. Denetimlerine devam eden ekipler ise yol kenarında durup trafiği tehlikeye atan arabaları bağlayıp bir çoğunada cezai işlem uyguladı.

Otomobil içerisinde bulunan iki kişinin ise suç üstü yakalanması üzerine ifadesi alınmak üzere emniyete getirdi. Ahlak Büro ekiplerinin sürekli bu tarzda çalışma ve operasyonlarına devam edeceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X