Bursa’da ilk aşure Başkan’dan

Büyükşehir Belediyesi’nin artık bir gelenek haline gelen Muharrem ayında aşure dağıtma programı, bu yıl da Orhangazi Parkı’nda başladı.

Bursa’da ilk aşure Başkan’dan

Alana kurulan stantlarda yapılan aşure dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği etkinliğe Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da katıldı.

Aşure kazanının başına geçip vatandaşlara aşure ikram eden Başkan Aktaş, “Muharrem ayını her yıl büyük bir heyecan içinde geçiriyoruz. Bugün de Bursa’nın sembol noktalarından biri olan Ulu Camii ve Orhan Camii arasındaki parktan başlayarak vatandaşlara aşure ikram ediyoruz. 10 ayrı noktada yaklaşık 50 bin kişiye aşure ikram edeceğiz. Muharrem ayının ülkemize ve insanımıza hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X