Bursa`da koca vahşeti!

Tartıştığı 40 yıllık eşini elle boğarak öldürdü. Cinayet, kayıp olan kocanın polis merkezine gelip olayı anlatmasıyla orta çıktı.

Bursa`da koca vahşeti!
Bir oyuncak firmasında çaycılık yapan Mehmet Kuru’nun (60) 40 yıllık eşi üç çocuk annesi Emine Kuru (60) önceki sabah 06.30’da Çirişhane mahallesindeki evinde oğlu tarafından ölü bulundu. Bunun üzerine şeker hastası olan Emine Kuru’ya belediye tabibi tarafından normal ölüm raporu verildi. Emine Kuru’nun ölümden sonra eşi Mehmet Kuru kayıplara karıştı. Çocukları Merinos Polis Merkezi’ne giderek, ‘Annemiz öldü. Babamız kayıp.’ diyerek müracaat etti. Bu arada Emine Kuru, aynı gün öğle vakti Hamitler Mezarlığı’nda defnedildi.
 
CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
 
Korunç olay kayıp olan Mehmet Kuru’nun, akşam saatlerinde Merinos Polis Merkezi’ne gitmesiyle ortaya çıktı. Burada polislere eşiyle arasında geçimsizlik olduğu sabah saatlerinde tekrar tartışıp boğazını elle sıktığını söyledi. Bunun üzerine Emine Kuru’nun cesedi gece saat 23.00’de mezardan çıkarılıp Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü. Emine Kuru dün sabah ise ikinci kez toprağa verildi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X