Bursa’da moral buldular

Başrollerini Meryem Uzerli ve Aslı Enver’le paylaştığı yeni filmi ‘Öteki Taraf’la gişede büyük hüsrana uğrayan Özcan Deniz, dün özel gösterim için geldiği Bursa’da hayranlarından gördüğü yoğun ilgiyle morali düzeldi. 

Bursa’da moral buldular

FERİT TELSEREN

BU FİLMİN BİR ÖRNEĞİ YOK

Özcan Deniz, gerilim türündeki yeni filmi ‘Öteki Taraf’ın Bursa özel gösterimi için dün önce Kent Meydanı AVM, ardından da Özdilek Park Nilüfer’de seyircisiyle buluştu. Filmi ilk üç günde 113 bin kişi tarafından izlenerek, beklediği başarıyı yakalayamayan Deniz, ‘Öteki Taraf talep edilen bir film değil. Örneği yok. Misyonumuz kendi seyircimizi oluşturmak’ dedi. 

BEĞENİLENE KADAR BEKLERİZ

Filmine gelen eleştirilere ve gişedeki başarısızlığına da Bursa’da cevap veren Özcan Deniz, farklı bir tür deneyerek risk aldıklarını ima etti. Filmin yönetmeni de olan Deniz, ‘Filmi sevip beğenirseniz arkası gelir, beğenmezseniz beğeneceğiniz güne kadar bekleriz…’ dedi. Öteki Taraf’ın Bursa galasına Meryem Uzerli’nin katılmaması ise dikkat çekti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X